Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

The past

Do not talk about the life before.

 

Jos haluat kirjoittaa tarinoita ajasta ennen hahmosi saapumista Pinesiin, tässä on sinulle paikka, jonne niitä voit tehdä. Roolipelaaminen onnistuu myös, jos hahmosi on ollut tekemisissä toisen Wayward Pinesin asukkaan kanssa edellisessä elämässä. 

 

 

Menneisyys  [ Kirjoita ]

Nimi: Cualacino

26.09.2018 19:04
Tanemahuta “Tony” Mahutoto - kahvila kampuksella - 4.3.2005

“Kävelin tästä vaan ohi ja näin sinut ikkunasta. Tarvitsin muutenkin kahvia ja…” Tony vastasi Maggien kysymykseen, päättäen lauseensa kohauttamalla olkiaan kuin sanoakseen ‘tässä sitä ollaan’. Tosiasiassa hän oli käynyt ostoksilla kaupungilla, tarkemmin sanoen korukaupassa ostamassa sormuksen. Hän oli harkinnut asiaa jo pidemmän aikaa tietäen, että Maggie oli se, jonka kanssa hän haluaisi viettää loppuelämänsä, ja viimein päätynyt siihen lopputulokseen, että heidän suhteensa oli valmis seuraavaan askeleeseen. Loikka tosin oli valtava, ja normaalisti hyvin rauhallinen Tony tunsi itsensä hermostuneeksi. Hän ajatteli, että homma olisi paras hoitaa mieluummin ennemmin kuin myöhemmin, joten Maggien seuraan lyöttäytyminen vähensi jänistämisen riskiä. Kenties Tony saisi naisen houkuteltua johonkin kauniiseen paikkaan, jossa he voisivat olla kahdestaan. Kovinkaan julkisesti mies ei missään nimessä tahtonut alkaa toista kosimaan, joten paikan löytäminen saattaisi todistaa itsensä ongelmalliseksi. Mies kuitenkin otti haasteen vastaan ja päätti, että tuo olisi se päivä, jolloin hän kysyisi Maggielta sen suuren, elämää muuttavan kysymyksen.

Nimi: Trithan

26.09.2018 18:29
Margaret Wolfe - kahvila kampuksella - 4.3.2005

Margaret ei meinannut edes huomata jonkun ilmestyneen paikalle, kun hän yhtäkkiä tunsikin suukon otsallaan. Hiukan hämmentyneenä nainen kohottikin katseensa kirjastaan, ja hymyili nähdessään Tonyn. No, kuka muukaan häntä noin vain tulisi suukottamaan.
"Hei", Margaret sanahti, ja sulki kirjansa ja veti sen pöydältä syliinsä piiloon. Nainen otti sitten hörpyn teestään, ja katsoi edelleen hymyillen eteensä istunutta miestä.
"Mikäs sinut tänne toi?" Eivät he olleet suunnitelleet tapaavansa sinä päivänä, ainakaan Margaretin muistin mukaan. Ehkä Tony oli tullut saman asian perässä: kuuman juoman. Nuori nainen työnsi hiukan otsahiuksiaan sivuun, ja vilkaisi ulos ikkunasta. Keväinen ilma näytti jotenkin niin kutsuvalta, mutta Margaret tiesi että todellisuudessa siellä oli aika kylmä, joten ei hän siellä kovin mielellään kulkenut.

Nimi: Cualacino

26.09.2018 17:57
Tanemahuta “Tony” Mahutoto - kahvila kampuksella - 4.3.2005

Tummatukkainen nuorimies kulki nopein askelin kohti pöytää, jonka ääressä istui tuttu nainen kirja kädessään. Tuon näkeminen sai aina pirteän hymyn hänen kasvoilleen, ja niin kävi tälläkin kertaa. Vaikka he olivatkin seurustelleet jo useamman vuoden, ei rakkauden huuma ollut lainkaan haihtunut. Pikemminkin päinvastoin, Tony huomasi rakastuvansa kumppaniinsa yhä syvemmin päivä päivältä. Kuulosti se kuinka kliseiseltä tai siirappiselta tahansa, asian laita oli juurikin niin.

Saavutettuaan pöydän, Tony laski pahvisen kahvimukin sille ja veti tuolin pöydän alta. Hän ei kuitenkaan istunut vielä, sillä hän ei voinut jättää naista huomiotta.
“Hei Maggie”, hän tervehti, samalla kumartuen painamaan pikaisen suukon tuon huulille (tai otsalle, mikäli Maggie ei ehtinyt nostamaan katsettaan kirjasta). Julkiset hellyydenosoitukset eivät olleet Tonyn lempiasioita maailmassa, mutta lähes huomaamaton pusu tuskin haittasi ketään. Sehän oli hyvin huomaamaton ja pieni ele, joka kuitenkin tuntui todella tärkeältä. Hymy huulillaan Tony istui pöydän ääreen, vastapäätä Maggiesta, ja hymyili naiselle tummia silmiään myöten.

Nimi: Trithan

25.09.2018 17:49
Margaret Wolfe - kahvila kampuksella - 4.3.2005

Kevät teki tuloaan yllättävän nopeasti, ja koko kampuskin oli herännyt eloon sitä mukaan kun ohut lumipeite alkoi kadota maasta. Ulkona oli kuitenkin vielä melko viileää, ja se oli ajanut nuoren opiskelijan, Margaretin lämmittelemään kahvilaan. Nyt nainen istui pienen pöydän ääressä, ja luki höyryävän teekupin viereen asetettua romaania. Vaikka seuraavilla viikoilla edessä olikin kokeita, Margaret oli valinnut lukemisekseen mieluummin törkyisen rakkausromaanin kuin koulukirjan. Ei sillä että hänen elämästään puuttuisi romantiikkaa, mutta hän vain nautti sellaisten lukemisesta. Oikeastaan naiselle kelpasi kyllä minkälainen kirjallisuus tahansa, nyt hän oli vain sattunut lukemaan enemmän romantiikkaa viimeaikoina, eikä Margaret tiennyt edes miksi.

©2019 Trapped RPG - suntuubi.com