Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Margaret "Maggie" Wolfe

roolipelaaja: Trithan

nainen - 23-vuotias, s. 17.5.1982 - kaapattiin vuonna 2005, ollut Wayward Pinesissa kaksi viikkoa - hetero, naimaton - edellisessä elämässä opiskelija, Wayward Pinesissa sairaanhoitaja

Luonne

Margaret on luonteeltaan melko eloisa ja pirteä. Hän on sosiaalinen ja tulee toimeen kaikkien kanssa. Nainen pyrkii aina miellyttämään muita, ja varoo aina sanojaan ja on kohtelias. Hän ei pidä konfliktista, ja vältteleekin sitä parhaansa mukaan. Hän on melko naiivi ja sinisilmäinen, ja uskoo ihmisten hyvyyteen jopa melkein liikaa. Margaret pyrkii aina olemaan positiivinen ja piristämään ihmisiä ympärillään. Hän tuntee olonsa usein ahdistuneeksi vaikeissa tilanteissa ja huonossa ilmapiirissä. Vaikka Margaret onkin iloinen ja pirteä, hän on kuitenkin rauhallinen ja varovainen. Hän ei pidä turhan hurjasta menosta tai hauskanpidosta, ja jättäytyykin yleensä liian vilkkaasta menosta ulkopuolelle. Hän arvostaa hiljaisia ja mukavia iltoja pienellä porukalla enemmän, kuin isolla porukalla bilettämistä äänekkäässä yökerhossa.

Nykyään Margaret on kuitenkin hiljainen ja sulkeutunut. Tämä alkoi jo Tonyn katoamisen jälkeen, mutta vain pahentui kidnappaamisen ja uuden elämän alettua. Ehkä se johtuu vain siitä, ettei Margaret ymmärrä mitään, tai siitä ettei hänellä ole enää yhtään ystävää tai läheistä. Wayward Pines on pelottava paikka, joka on saanut Margaretin tuntemaan olonsa yksinäiseksi ja eristäytyneeksi. Hän kokee joskus jopa olonsa masentuneeksi ja voimattomaksi. Hän on myös nykyään arka, ja säikähtää helposti kovia ja yllättäviä ääniä. Suuret muutokset ovat myös tuoneet hänen tunteellisen ja herkän puolen esiin, ja tuntuu melkein siltä kuin itku ei olisi koskaan kovinkaan kaukana. Margaret kaipaa läheisyyttä enemmän kuin mitään muuta, ja ikävöi kovasti menneisyyttään.

Ulkonäkö

face claim: Pasha Garulia

Margaret on melko lyhyt, noin 158 senttimetriä pitkä nuori nainen. Hänen ihonsa on vaalea ja lämminsävyinen. Hän on ruumiinrakenteeltaan siro ja hento, mutta ei hän mitenkään erityisen laiha kuinkaan ole. Margaret ei ole ollenkaan urheilullinen, ja pitää ruoasta tarpeeksi että se näkyy. Suurin osa naisen painosta on keskittynyt hänen alaruumiiseensa, ja se korostaa hänen aavistuksen päärynänmallista vartaloaan. Margaretin hartiat ovat kapeat, rinnat keskikokoiset ja vyötärö kapea. Hänen lantionsa on kehon levein kohta, mutta ei sekään mitenkään erityisen leveä ole. Margaretilla on kapeat käsivarret ja ohuet ranteet sekä nilkat. Hänen kaulansa on pitkä ja kapea, ja pää melko suuri verrattuna muuhun hänen kroppaansa.

Margaretin kasvonpiirteet ovat pehmeät ja nuorekkaat. Hänen silmänsä ovat erityisen suuret, ja väriltään vihertävän ruskeat. Hänellä on tuuheat ripset ja kulmakarvat, jotka ovat luonnolliset mutta siistit. Margaretin nenä on melko lyhyt mutta leveä, ja sen pää on pyöreä. Hänen suunsa on pieni, ja huulet ohuet. Margaretin hampaat ovat melko suorat, mutta kahden yläetuhampaan välissä on pieni rako. Tämä piirre ei edes ole mitenkään erityisen silmäänpistävä, mutta nainen ei itse pidä siitä. Sen takia Margaret hymyilee aina suu kiinni, ja puristaa yleensä vielä huulensa yhteen tiukaksi viivaksi. Hän meikkaa yleensä kevyesti, lähinnä vain ripsivärin ja kajaalin verran.

Margaretin hiukset ovat lyhyet ja väriltään täyteläisen ruskeat. Ne on leikattu melko sekalaisesti, ja sen että nainen leikkaa itse hiuksensa huomaa kyllä aika nopeasti - niin kuin myös sen, että Margaret on huono leikkaamaan hiuksia. Hiukset ovat lyhyemmät alhaalta kuin päällä, ja hänellä on myös jonkinlainen otsatukka, joka on yleensä joko otsalla tai sukaistu sivulle. Margaret ei välitä hiuksistaan kauheasti, vaan hänelle on tärkeintä että ne ovat vaivattomat ja helpot.

Margaret pukeutuu yleensä melko rennosti. Hän suosii vaaleita ja pehmeitä värejä, ja välttelee liian tummia tai kirkkaita. Hänen vaatteensa on hankittu lähinnä kirpputoreilta käytettynä, tai ne ainakin näyttävät siltä. Margaret rakastaa hameita, sukkahousuja ja ylisuuria villapaitoja. Jos hänen täytyy laittaa housut jatkaan, nainen valitsee yleensä jonkinlaiset farkut. Farkku on muutenkin hänelle mieluista, ja melko yleinen vaatekappale Margaretin yllä on vanha farkkutakki, johon on painettu muutama kuviollinen tilkku. Margaret ei käytä ikinä koruja, korkokenkiä tai todella paljastavia vaatteita.

Menneisyys

Margaret syntyi melko vauraaseen perheeseen Yhdysvaltojen pohjoisosiin. Hänen äitinsä ei tiennyt kuka Margaretin isä edes oli, eikä itsekään pysynyt kuvassa kovinkaan pitkään, vaan hänen äitinsä - Margaretin isoäiti - Dorothy kasvatti tyttölapsen. Margaret kasvoi suuressa talossa turvallisessa naapurustossa, jossa hänellä oli paljon ystäviä. Hän sai hyvän koulutuksen yksityiskouluissa ja myöhemmin myös sisäoppilaitoksessa, joka tarjosi hyvän pohjan lääketieteelliselle. Margaret pääsi helposti yliopistoon, jossa hän alkoi opiskelemaan lääkäriksi. Hän tiesi jo heti alussa haluavansa suuntautua lastenlääkäriksi.

Yliopistossa Margaret sai viimein kokea itsenäisyyden. Vaikka hän rakastikin isoäitiään, oli hyvä päästä pois hänen luotaan ja kokeilla elää omaa elämäänsä aivan itse. Yliopistossa Margaret sai myös kokea rakkauden ensimmäistä kertaa, sillä hän päätyi seurustelemaan erään vanhemman opiskelijan, Tonyn kanssa. Kaksikko seurusteli parin vuoden ajan, ja pohti jo myös yhteen muuttamista. Tämä kaikki kuitenkin muuttui, kun Tony katosi. Kukaan ei osannut sanoa minne mies oli kadonnut, mutta Margaret ei koskaan saanut tietää syytä rakkaansa katoamiseen. Hän ei tiennyt oliko Tony vain lähtenyt, tai oliko hänelle sattunut jotain. Pitkään Margaret ei kuitenkaan saanut olla huolissaan, sillä parin viikon päästä hän koki saman kohtalon.

Margaret ei muista kidnappauksestaan juuri mitään. Hän muisti lähteneensä tunnilta kuten normaalisti, ja oli matkalla takaisin asuntolalle kun kaikki pimeni. Ja kun Margaret seuraavan kerran tuli tajuihinsa, hän oli oudossa sairaalassa, jossa häntä hoiti outo ja vieras sairaanhoitaja. Naiselle selitettiin toki missä hän oli, ja minkälainen elämä häntä saattoi odottaa, mutta Margaretin oli vaikea käsittää tätä kaikkea. Eihän se voinut olla mahdollista? Nyt Margaret on ollut Wayward Pinesissä kaksi viikkoa, mutta se ei ole tuntunut hänestä niin pitkältä. Hän on saanut asunnon ja työpaikan, mutta vieläkään mikään ei tunnu todelta, ja Margaret vain odottaa heräävänsä tästä painajaisesta.

Muuta

- Margaret työskentelee Wayward Pinesin sairaalan neuvolassa. Hän keskittyy lähinnä lasten hoitamiseen ja lääkärien auttamiseen. Vaikka hän ei valmistunutkaan, Margaret tietää silti paljon lapsista ja raskaudesta, ja hän mielellään auttaa niihin koskevissa asioissa.

- Vain kaikkein lähimmät ihmiset käyttävät Margaretin lempinimeä, Maggieta. Hän esittäytyy aina Margaretina, ja ei pidä lempinimistä ellei juurikin joku läheinen käytä sitä.

©2019 Trapped RPG - suntuubi.com