Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Melinda Esther "Linda" Danon

roolipelaaja: Alyssa

nainen - 20-vuotias, s. 17.1.1982 - kaapattiin vuonna 2002 - hetero, naimaton - entisessä elämässä taideopiskelija, Wayward Pinesissa taidegallerian apulainen

Luonne

Omapäinen ja itsenäinen nuori nainen, joka kulkee omia polkujaan välimättä kummemmin, vaikka kaikki muut kävelisivät aivan eri suuntaan. Ensivaikutelma nuoresta naisesta on yleensä tasapainoinen olento, joka on löytänyt oman mielenrauhansa, mutta kun naiseen pääsee tutustumaan tarkemmin, huomaa kuin kaukana tasapainoisesta hän todellisuudessa on. Erikoisin piirre Lindassa nimittäin on hänen luova hulluutensa, joka vaikuttaa hänen toimintaansa ja ajatuksiinsa lakkaamatta. Nainen tuntuu toisinaan kävelevän aivan eri maailmoissa, minkä takia hän kiinnittää huomionsa pieniin asioihin, joilla ei välttämättä olisi ollenkaan väliä joillekin muille. Linda on analyyttisen kriittinen kaikken uuden suhteen, muttei kaihda uusia tilanteita, vaan ottaa ne vastaan innolla, sillä nainen on vielä nuori ja seikkailunhaluinen. Tiettyä varovaisuutta tai pikemminkin varautuneisuutta hänestä kyllä löytyy, eikä hän tahallisesti heittäytyisi vaarallisiin tilanteisiin. Sama pätee ihmissuhteisiin, sillä vaikka nainen osaakin halutessaan olla avoimen sosiaalinen ja lämmin, uudet tuttavuudet saavat liiankin usein jopa kylmänkin kohtelun. Linda on varovainen aluksi kaikken ihmisten kanssa, mutta kunhan saa naisen ensimmäisen kerran nauramaan, hän alkaa lämpiämään uusille tuttavuuksille. Linda on taiteilisuutensa takia vahva ilmaisemaan tunteitaan, eikä hän epäröi tarttua hetkellisiin tunteisiin, sillä nehän ovat loppupeleissä se, joka luo pohjan hänen taiteelleen. Suuttuessaan kaikki paikalla olevat saavat kyllä kuulla, mikä on vinossa ja miten ja sen näkee myös hänen piirrustuuksistaan ja maalauksistaan, kun nainen on vihainen, allapäin tai peloissaan. Vaikka toisinaan Linda ei välitä säännöistä ja normeista, jotka kertovat mikä on oikein ja miten pitää toimia, naisella on silti vahva moraali sen suhteen, mitä itse pitää oikeana. Hänellä on ehdottomasti nollatoleranssi väkivaltaan sekä henkiseen että fyysiseen, mutta vaikka nainen ei olekaan kaikkein isokokoisin, hänen ensimmäinen vaistonsa on aina mennä väliin. Myöskään valehtelemalla ei ole mahdollista saavuttaa naisen hyväksyntää, mutta muuten naiselle on aika lailla yksi lysti, jos joku vaikka sattuisi ryöstämään pankin, sillä sen vaikutus on loppupeleissä vain materiaalista.

Ulkonäkö

face claim: Riley Rasmussen

Linda on sirorankenteinen, mutta muodokas nuori nainen, jolla pituutta löytyy tasan 165cm. Vaikka voimaa kehossa ei erityisen paljon olekaan, urheilullinen kestävyys ja oman kehon hallinta näkyvät naisen liikkeistä. Lindan vyötärö on suhteellisen kapea, mutta koska hänen lantionsa ei ole erityisen leveä, vyötärö ei korostu erityisemmin. Rinnat ovat pienet, mutta täyteläiset. Kuitenkin naisen pitkät jalat kiinnittävät usein ihmisten, varsinkin miespuolisten huomion, sillä jalat ovat suhteessa normaalia pidemmät verrattuna muuhun kehoon. Naisen askel on pehmeä ja toisinaan kissamaisen vaanivan oloinen. Kehonkielestä näkee suoraan Lindan itsevarmuuden, eikä hän nöyristele muiden edessä vaan vastaa kyllä katseeseen. Usein huomaa naisen säilyttävän etäisyytensä fyysisesti, sillä hän vaatii luottamuksen, ennen kuin sallii muiden kosketuksen millään lailla. Kasvot ovat naisella kapeat, mutta pehmeät ja niitä korostaa naisen tummanvihertävät suuret silmät, joiden katseesta voi usein naisen omaksi harmiksi tulkita suoraan, mitä hän ajattelee. Usein mielenkiinnosta loistavia silmiä reunustavat tasaiset kulmakarvat sekä tuuheat ripset. Kasvot ja iho ovat päivettyneet kevyesti, mutta sävy on silti vaalea. Kasvoja tosin koristavat monet pisamat, jotka usein lisääntyvät erityisesti kesäaikaan, mikä saa naisen kasvot näyttämään nuorelta. Huulet ovat täyteläiset ja hampaat valkoiset. Meikkiä nainen käyttää jonkin verran kuin yhtenä muotona ilmaista itseään, mutta Linda tietää, missä kulkee kohtuullisuus ja pysyttelee usein luonnollisissa meikeissä. Ehdottomasti silmiinpistävin piirre naisessa on hänen punertavan ruskea kiharoille taipuva hiuspehko, joka on sävyltään hyvin oranssiin vivahtava. Hius on hyvin paksua ja ne yltävät Lindan lavoille asti. Useimmiten tuo villi hiuspehko on sidottu sotkuiselle nutturalle päälaelle tai kahdelle ranskanletille, mutta joskus on mahdollista nähdä oranssit kiharat myös valtoimenaan. Vaatetyylin suhteen Lindalle on hyvin ominaista heittää päälleen farkut sekä kauluspaidan taikka säästä riippuen ylisuuren villapaidan. Värimaailma on hyvin neutraali, usein pastellisävyjä sekä mustaa ja valkoista. Kenkinä kulkevat usein tennarit, mutta toisinaan voi naisen nähdä myös juhlavammissa korkokengissä. Suuremmin mekkoihmisiä Linda ei ole, mutta kesäiset lyhyet hameet silti kuuluvat hänen vaatevalikoimaansa, vaikkakin niitä näkee hiukan harvemmin.

Menneisyys

Linda eli suurimman osan lapsuudestaan tavanomaisessa perheessä, tajuten vähitellen omien piirrustuksien ja maalauksiensa kautta, että taide oli se asia, jolle tyttö oikeasti eli. Vanhemmat tukivat taiteen opiskelua ja hän onnistuikin lopulta saamaan haluamansa taideopiskelijan paikan. Ikävä kyllä hän oli jo tuohon aikaan sekaantunut vähitellen poikaystävänsä kautta rikollisuuteen ja huumebisneksiin. Vaikka nainen ei itse koskaan huumeita käyttänyt, hän oli osana rinkiä, joka bisneksiä pyöritti. Viranomaiset saivat kuitenkin vihiä asiasta ja kuulustelivat Lindaa, mutta vaikka nainen ei mitään paljastanutkaan, luottamus oli mennyt, sillä hän oli ollut tekemisissä poliisien kanssa. Pian tämän jälkeen Lindan asuntoon, jonka hän jakoi yhden kaverinsa kanssa, murtauduttiin hänen ollessaan kotona ja Linda pahoinpideltiin sairaalakuntoon. Asiasta yli pääseminen vei aikaa, mutta suurinpana apuna oli se, että nainen kykeni upottamaan kaikki traumansa taiteeseen. Tuona aikana hän todella tajusi, kuinka paljon tukeutuikaan itsensä ilmaisemiseen taiteellisesti piirrustusten ja maalausten muodossa. Poikaystäväänsä Linda kieltäytyi tapaamasta enää ja nainen jatkoi elämäänsä opiskellen sitä, mitä todella halusi. Lindan elämä kuitenkin keskeytyi eräänä syyskuisena iltana, kun hän oli lempikahvilassaan melkein sulkemisaikaan raapustelemassa luonnoksia vihkoonsa, kun kaikki yhtäkkiä pimeni. Linda heräsi seuraavan kerran Wayward Pinesissa, jossa naiselle selitettiin, että hänen elämänsä olisi nyt täällä. Nainen ei ollut ollenkaan tyytyväinen asian laitaan, mutta työnkuvansa kuullessaan asia parani huimasti. Linda ei tunne kaupungista vielä moniakaan ja on vastahankoinen sopeutumaan uuteen tilanteeseen, minkä takia hän uppoutuukin taiteeseensa yhä syvemmin.

Muuta

- allerginen pähkinöille

- ei esittäydy mielellään oikealla nimellään vaan suosii lempinimeä esittäytyessään

- kärsii toisinaan painajaisista, mikä saa naisen usein lähtemään ulos kävelylle paetakseen niitä

- vaikka nainen ei kanna mukanaan vihkoa tai lehtiötä, hän huomaamattaan usein päätyy piirtelemään esimerkiksi servietteihin, esitteisiin, mainoksiin tai muuhun materiaaliin, jota saa haltuunsa päivän aikana

©2019 Trapped RPG - suntuubi.com