Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Eliott Moreau

Pelaaja: Casper

mies - 42-vuotias, s. 14.11.1955 - Kaapattiin vuonna 1992, ollut Wayward Pinesissa viisi vuotta - homoseksuaali, naimaton - edellisessä elämässä kirjailija/kirjallisuusalan eri tehtävissä, Wayward Pinesissä kirjakaupan työntekijä

Luonne

Eliott on ennen kaikkea epätasapainoinen, lyhyet hermot omistava väkivaltainen alkoholisti. Siinä ne tärkeimmät sitten olivatkin.

Eliott ei välttämättä päällepäin vaikuta miltään näistä - paitsi alkoholisti. Useimmiten Eliott pyrkii olemaan siedettävä eikä heti ole nyrkit pystyssä ja laahustamassa masentuneena pitkin katuja. Ehei - tämä ei kuulu miehen egoon, jonka hän kovasti haluaisi säilyttää ainakin jossakin määrin. Hyökkäävä mies ei ole ja kanssakäyminen on suhteellisen helppoa. Puhealiasta Eliottista ei saa vaan hän kirjailijana arvostaa lyhyitä ja ytimekkäistä keskusteluja, sekä sanoja. Eli tunteellisia ja pitkiä keskusteluja on aivan turha odottaa.

Vaikean taustansa vuoksi mies kärsii masennuksesta ja elämässään vallitsevasta epätasapainosta. Jotkut päivät ovat luonnollisesti huonompia - joista osa todella huonoja - kuin toiset. Hyvinä päivinä ei välttämättä kuulu yhtäkään kirosanaa, eikä pullon korkkiakaan korkata. Huonoina päivinä jatkuvan juomisen vuoksi kevyt humala saattaa olla läsnä koko päivän ajan, eikä miehestä saa mitään irti. Ei sitten mitään. Eliott vetäytyy mieluummin omaan kuoreensa pois ihmisten luota kuin avautuisi tai missään nimessä sitoutuisi. Eliott ei ole sitoutuvaa tyyppiä parisuhteissakaan vaan useampi seksikumppani on enemmän tämän miehen juttu. Tunteelliset avautumiset ja pedin jakaminen ovat aina olleet vaikeita asioita, koska käytännössä mies on ollut koko elämänsä yksin.

Lyhyet hermot omistava Eliott saattaa olla ärsytettynä ennen kaikkea letaali. Miestä ei tarvitse paljoakaan sörkkiä oikeista kohdista, jotta saisi miehen hyökkäämään agressiivesti ja silloin nimen omaan nyrkit heiluvat. Vaikka yleensä Eliott ei ole ensimmäinen joka haastaa riitaa saattaa joistakin tulla hänelle poikkeuksia. Eliott ei yleisesti ottaenkaan pidä ihmisistä, joten hänelle silmätikuiksi kohdistuneet saavat kyllä oman osansa miehen pahasta olosta.

Kaiken tämän alla on kuitenkin vain loukkaantunut mies, joka tarvitsee oman tukiverkon ympärilleen. Eliott ei välttämättä ole avautuvainen, mutta nauttii aika ajoin ihmisten - intiimistä - läsnäolosta. Kuten sanottu osaa mies olla siedettäväkin. Välillä saatetaan vähän hymyillä, jutella mukavia ja jopa huomioida muita erityisellä tavalla.

Ulkonäkö

face claim: Eric Rutherford

Pitkä, lähes 185cm, ja niin sanotusti mies-parhaassa-iässä kelpaisi varmasti kelle tahansa. Valmiiksi karismaattinen mies tietää sen itsekin ja kantaakin itseään ryhdikkäästi, paitsi huonoina päivinä, jolloin hän horjuu eteenpäin humalassa.

Alkoholisoituneisuudestaan huolimatta ei Eliott tykkää pukeutua kuin pummi. Yleensä hänellä erilaisia siistejä kauluspaitoja, joiden hihat ovat tietenkin kääritty kyynerpäihin asti. Jo hieman kulahtanut nahkatakki on viileämpiä aamuja - tai iltoja - varten, mutta on turhankin usein kelistä huolimatta miehen päällä. Kireähköt farkut ovat miehelle elinehto, eikä hän juuri mitään muita käytäkään.

Menneisyys

Eliott syntyi keskinkertaiseen perheeseen 1955. Hänen isänsä lähti hänen ollessaan 2-vuotias, eikä täten muista isästään juurikaan mitään hänen äitinsä mielellään vältellen tätä - ja kaikkia muitakin - puheenaiheita. Syy isän lähtemiseen oli pääasiallisesti Eliottin äidin syy, joka oli huumeaddikti. Koska Eliott joutui perheen ainoana lapsena kestämään äidin välinpitämättömyyttä huumehöyryissään oppi hän jo nuorena oma-aloitteiseksi ja pääättäväiseksi. Teini-iässä kuitenkin äidin aineiden alaisena tapahtuneet raivokohtaukset ottivat nopeasti väkivaltaisen linjan oli Eliottin vaikea pitää väkivaltaiset taipumuksensa pois elämästään. Koulussa nuoren miehen alku ajautui vähän väliä nyrkkitappeluihin, joissa hän ei pärjännyt huonommin. Pian hän löysi myös alkoholin salat, joka jäi tavaksi.

Alkoholista ja ongelmista huolimatta suoritti mies itselleen perustutkinnon ja ensimmäisen työpaikan kirjallisuushistorian parista. 22-vuotiaana Eliott kertoi äidilleen, joka oli jo jonkin aikaa viettänyt aikaansa katkaisuhoidoissa olevansa homo. Äiti ei tietenkään ottanut asiaa hyvin vastaan, eikä heidän välinsä koskaan enää parantuneet. Kuitenkin Eliott kuuli äitinsä parantaneen tapansa mennen uudelleen naimisiin ja saaden lapsen, josta mies katkeroitui entisestään. Hänet oli sivuutettu kokonaan. Alkoholin käyttö lisääntyi osittain pettymyksestä itseensä ja osittain elämäänsä. Kirjallisuusalasta hyppien toiseen kerkesi tämä kirjoittamaan muutaman kirjankin, jotka eivät kuitenkaan koskaan nähneet päivänvaloa. Kuka nyt haluaisi lukea tapahumalaisen höpötyksiä? 37-vuotiaana Eliottin elämä muuttui kun tämä kaapattiin - tai lähinnä talutettiin - humalassa ulos hänelle tutuksi tulleesta kapakasta.

Saapuessaan Wayward Pineasiin oli Eliottilla sulattelemista, uusi työ kirjakaupassa ei kuitenkaan miestä haitannut. Hänelle ei juurikaan valitettu vilahtelevista alkoholillisista juomista, jotka vilahtelivat pitkin päivää. Miehelle valittiin puolisoksi Amy Adenauer, jonka sulattelemisessa miehellä oli työtä ollessaan ei-niin-kiinnostunut naisista. Kuitenkin vaikeasti alkaneen taipaleen jälkeen he ystävystyivät hyviksikin ystäviksi ja hetken aikaa Eliottin elämä oli siedettävää. Alkoholia kului vähemmän. Hän unohti hetkeksi väkivaltaisen ja epätasapainoisen elämänsä. Amy kuitenkin kuoli 3 vuotta saapumisen jälkeen onnettomuudessa.

Muuta

- Altis alkoholille. On suurimman osan ajastaan mieluiten humalassa.

- Kärsii jonkinasteisesta masennuksesta.

- Kirjoittaa miellellään, sekä pelaa shakkia.

- Ei kovinkaan helläotteinen minkään suhteen.

©2019 Trapped RPG - suntuubi.com