Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Cairo Lee

roolipelaaja: Cualacino

mies - 24-vuotias, s. 12.4.2006 - kaapattiin vuonna 2014, ollut Wayward Pinesissa 16 vuotta - homoseksuaali, naimaton - ennen Wayward Pinesia liian nuori mihinkään, Wayward Pinesissa barista The Steaming Beanissa

Luonne

Cairo on luonteeltaan hyvin ristiriitainen persoona, sillä vaikka maailmalle hän tahtoo esittää täydellistä kuvaa ylimakeasta latinotaustaisesta nuorestamiehestä, on hän kuitenkin herkkä ja kaipaa toisenlaista huomiota. Hän ei kuitenkaan osaa muuttaa omaa itseään, joten nuorukainen on päivästä toiseen yhä hämmentyneempi.

Cairo ei siis ole millään muotoa ujo tai vetäytynyt. Hän on äärimmäisen sosiaalinen ja kykenee puhumaan kelle tahansa. Mies tekee vaikka tikusta asiaa jos muuta puhuttavaa ei ole, sillä hän todellakin on henkilö, joka ei hiljaisuutta siedä. Jos kiusallinen hiljaisuus laskeutuu kuitenkin vaivihkaa hänen ja puhekumppanin ylle, Cairon on vaikea olla. Sitä ei välttämättä huomaa hänestä ulkoisesti, sillä nuorukainen on erinomainen piilottamaan negatiiviset tunteensa, mutta hän ei ole yhtä taitava käsittelemään niitä. Siispä tukalan tilanteen kohdatessa Cairon varmin keino selvitä on haihtua paikalta pikimmiten.

Kuitenkaan kaikki tukalat tilanteet eivät ole sellaisia, joita Cairo kaihtaisi. Esimerkiksi helposti kuumuvissa tilanteissa hän jää paikoilleen, sillä riitely on yksi niistä asioista, jotka Cairo taitaa erittäin hyvin. Nuorukainen on itsekin helposti tulistuva, joten riita saattaa mennä fyysiseksikin, mikäli tilanteessa on mukana alkoholia ja toinen osapuoli on siihen kykenevä. Sen verran itsehillintää Cairolla on jopa päihtyneessä tilassa, ettei nuorukainen sentään heikompien päälle käy. Ketään hän ei myöskään tahdo satuttaa kovin pahasti, eli Cairon kanssa nyrkkitappeluun joutuneella ei ole pelkoja sairaalaan joutumisesta. Cairolla on sentään hyvät moraalikäsitykset, joiden mukaan hän pyrkii aina toimimaan.

Vaikka Cairo on jonkin määritelmän mukaan hyvä ihminen, pyhäksi Cairoa tuskin kuitenkaan pystyy kutsumaan. Vaikka hän on avulias ja sosiaalinen, ei hän aina ajattele muiden parasta. Tummatukka onkin sellaista tyyppiä, joka ei hyväntekeväisyyttä paljon harrastelisi vaikka rikastuisikin. Hänelle on tärkeää vain see, että hänen ympärillään olevilla ihmisillä on hyvä olla. Muiden kohtalot eivät kosketa miestä kovinkaan paljon, joten hänen omatuntoa tuskin saisi horjumaan Afrikan lasten nälästä kertomalla - vaikkakaan Cairo ei oikeastaan tiedä kovinkaan paljon Pinesin ulkopuolisesta maailmasta.

Ulkomaailma ei ole ainoa asia, josta Cairo ei ole hyvin tietoinen. Sen takia että hän on viettänyt seksuaalisuutensa kannalta kriittiset vuodet Wayward Pinesissa, ei hän tiedä seksuaalivähemmistöistä mitään. Siispä Cairo yrittää tunkea itseään muottiin, jota Wayward Pinesissa kasvaneille tuputetaan. Hänen tehtävänsä olisi mennä naimisiin jonkun naisen kanssa ja saada lapsia, mutta nuorukaisen päätä sekoittaa se, että kauniimman sukupuolen sijasta hän kaipaa enemmän miesten seuraa. Sen tähden mies on jättänyt naiset lähestymättä sen syvällisemmin, vaikka kyllä The Steaming Beanin nuoret, kauniit asiakkaat saattavat saada Cairolta siirappisen lausahduksen hunajanmakealla hymyllä höystettynä.

Pinnallisesti Cairo on hyvin sosiaalinen ja miellyttävä, vaikkakin jälkimmäinen on hyvin subjektiivista ottaen huomioon sen, että imago, jota nuori mies pitää yllä, jakaa yleensä mielipiteitä vahvasti. Jotkut pitävät Cairoa hyvin mukavana, kun taas toiset tuntevat jopa inhoa häntä kohtaan. Hän kuitenkin pyrkii olemaan hyvissä väleissä kaikkien kanssa, vaikkakin jos toinen kohtelee häntä huonosti, hän ei sitä kauaa katso.

Ulkonäkö

face claim: Renan Pacheco

Tulee myöhemmin.

Menneisyys

Tulee myöhemmin.

©2019 Trapped RPG - suntuubi.com